Avant-Première Detective Pikachu

Wij mochten, dankzij Warner Bros. Belgium, gisteren naar de avant-première van Detective Pikachu gaan kijken in de Kinepolis te Brussel! En niet zomaar de gewone versie, we werden getrakteerd op de 3D IMAX versie! Maar goed, dat is voor jullie natuurlijk allemaal maar bijzaak. Wat belangrijker is, is wat onze mening was na afloop van deze film.

Ik moet eerlijk bekennen, persoonlijk was ik een beetje sceptisch toen ik mij neerzette in de zaal. Ik was bang dat het een flop ging worden met rare “levensechte” Pokémon en een simpel verhaal. Gelukkig werd het na enkele minuten al erg duidelijk dat ik mis was, en dat ik bang was voor niets. De Pokémon zagen er geweldig en aaibaar uit. Van schattige en pluizige Pokémon zoals Pikachu tot dreigende maar toch erg coole zoals Charizard! Als ik er een minpuntje over zou moeten geven, is het misschien de variatie aan Pokémon in de film. Toch zeker als ze er zoveel hebben om uit te kiezen. Maar kijk, dat is maar een erg miniem minpuntje, en het wil eigenlijk zeggen dat ik gewoonweg meer van dit zou willen!

Het verhaal zelf was, voor mij althans, redelijk voorspelbaar met toch de nodige plot twists hier en daar. Zeker niet al té zwaar, mede dankzij de goede dialogen en juiste dosis humor. Een aanrader voor zowel kinderen als volwassenen die fan zijn van Pokémon en een film vol humor, actie en avontuur.

Oh, en voor de Pokémon Go spelers, je kan tijdelijk proberen om Detective Pikachu te vangen! Zelf heb ik hem nog niet gespot, maar dat zal zeker nog wel lukken een van deze dagen.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password