Australisch Politiebureau moet Pokémon Go-spelers buiten houden

De Australische politie waarschuwt spelers van de nieuwe game Pokémon Go niet het politiebureau binnen te gaan om een Pokémon te vangen.

De mobiele game Pokémon Go wordt deze week uitgebracht. In de game moeten spelers met hun telefoon op pad, om fysieke locaties Pokémon te vangen.In Australië is het spel reeds beschikbaar en kan in het politiebureau van Darwin de Pokémon Sandshrew worden gevangen. De politie verzoekt spelers om het bureau niet binnen te komen in hun zoektocht naar de Pokémon.

“Je hoeft niet binnen te komen om de pokéballs te verdienen”, zo meldt de Australische politie. “Het is ook een goed idee om te kijken voordat je de straat oversteekt. Die Sandshrew gaat niet lopen.”

In Pokémon Go zien spelers de Pokémon in hun buurt via het scherm van hun telefoon virtueel in hun echte omgeving staan. Het spel wordt nog deze week in Europa verwacht voor iOS en Android.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

1 Comment

  1. Typisch sommige mensen. *facepalm*

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password