Audiopocalypse, de Festival of Legends Mini-Set voor Hearthstone, komt op 31 mei uit!

De Audiopocalypse is nabij! Op 31 mei brengt Hearthstone 38 geheel nieuwe kaarten uit in de Festival of Legends Mini-Set, Audiopocalypse. E.T.C. zelf betreedt het podium, samen met nieuwe dual-class combinaties en een gastoptreden van een demonische favoriet in de Tavern Brawl en Battlegrounds.

HET EINDE VAN DE MUZIEK?
Het Festival of Legends rockt al een tijdje door, en de Grimtotem Tauren van Thousand Needles zijn het lawaai zat! E.T.C heeft zijn gitaar opgepakt en vraagt aan alle concurrerende bands van het festival om hun krachten te bundelen tegen de Grimtotem en het lot van de muziek op Azeroth te re

MIX THINGS UP!

  • Er gaat niets boven de gedeelde ervaring van het bijwonen van een festival, en de deelnemers weten dat. Degenen met een eclectische smaak hebben ervoor gekozen hun liefde voor meerdere muziekgenres te tonen met geheel nieuwe dual-class combinaties, waaronder zowel minions als spreuken.
  • Er zijn ook nieuwe Remixed-kaarten die een bonuseffect krijgen in je hand, waarbij de effecten verschuiven met de rotatie van elke beurt.

DIABLO KEERT TERUG NAAR DE TAVERNE

  • Het Eeuwige Conflict is overgewaaid naar de Taverne! Diablo zelf keert als held terug naar de Battlegrounds van 5-7 juni. Bovendien kun je twee weken achter elkaar van 7 tot 21 juni de Diablo-thema Tavern Brawl bijwonen. Test je moed tegen de mysterieuze Dark Wanderer in dit epische eindbaasgevecht (waarbij de progressie bij elke run wordt opgeslagen!) en verdien een zondig mooie cardback-beloning.

COSMETICS

  • Laat je van je boekenkant zien met nieuwe cosmetica met een klassiek verhaal als thema. Er is voor elk wat wils, zoals de leergierige boekenwurm Elise, de statige waterspuwer Guldan en de knappe kikkerprins Thrall. Verkrijgbaar in de winkel!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com