ATLUS en Vanillaware kondigen Unicorn Overlord aan

Vandaag hebben ATLUS en Vanillaware hun nieuwe tactische fantasy-RPG Unicorn Overlord aangekondigd, die 8 maart 2024 gereleaset wordt op Nintendo Switch, PlayStation 5, Playstation 4 (alleen digitaal) en Xbox Series X|S.
Unicorn Overlord is een stralende nieuwe game van de makers van 13 Sentinels: Aegis Rim, Dragon’s Crown en Odin Sphere waarin een levendige open wereld en een innovatief gevechtssysteem in de bekende Vanillaware-stijl gecombineerd worden. Ontdek een levendige wereld, bouw een groots leger met keuze uit meer dan 60 unieke personages en groei in aanzien binnen de vijf naties in deze unieke en epische fantasy-ervaring!

Naast een Standard edition zal er ook een  *Collector’s edition van Unicorn Overlord verschijnen, met daarin de fysieke versie van Unicorn Overlord, een Premium Edition-doos, een 16-bit soundtrack-cd met achtergrondmuziek (twee CD’s met elk tien tracks), een artbook met 132 pagina’s en een speciaal ontworpen kaartspel met daarin 239 kaarten, tokens en markers.

De Collector’s edition wordt ook geleverd met het ATLUS X Vanillaware Heraldry-pack, een pre-order-DLC, waarmee je de vlag van het Bevrijdingsleger [Liberation Army] aan kunt passen met ontwerpen uit Odin Sphere, Dragon’s Crown en 13 Sentinels: Aegis Rim.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password