Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy is nu verkrijgbaar in Europa

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios maken met veel plezier bekend dat hun nieuwe JRPG, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy vanaf vandaag verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, Windows-pc via Steam, PlayStation 4, en digitaal voor PlayStation 5.

Deze spannende en emotionerende JRPG begint drie jaar na de gebeurtenissen in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Ryza vertrekt op een geheel nieuwe missie om de geheimen achter de oude ruïnes en de waarheid achter de verloren legendes te ontdekken. Daarbij krijgt Ryza gezelschap van een hele reeks nieuwe en oude vrienden uit de franchise, samen met Ryza’s schattige, even raadselachtige als pluizige metgezel Fi.

Het avontuur wordt nog leuker dankzij gloednieuwe dynamische vaardigheden waarmee Ryza zich door de gevaarlijke gebieden kan verplaatsen. Daarmee kan ze bijvoorbeeld onderwater zwemmen, via planten in muren klimmen en zelfs aan een magisch touw slingeren! Met deze en andere vaardigheden kan Ryza de gevarieerde omgevingen en ruïnes actief en grondig uitkammen. Daarnaast is het spannende realtime-tactics-gevechtssysteem uitgebreid zodat je nu 4 teamleden kunt gebruiken (3 hoofdteamleden en 1 hulpje), waarbij personages de nieuwe Skill Chain en Item Rush-technieken kunnen gebruiken om verschillende vaardigheden en items te koppelen en zelfs de dodelijkste vijanden te verslaan!

Ook nieuw in Ryza 2 is een geëvolueerd synthesis-systeem, waarmee de heldin unieke en aanpasbare items kan verzamelen en combineren. Dit systeem is vereenvoudigd voor nieuwkomers, terwijl ervaren alchemisten zich kunnen uitleven met nieuwe synthesis-systemen als Essence en Evolution Link. Een andere nieuwe feature is Ryza’s vaardigheid om research naar ruïnes te plegen. Door met personages te praten kan Ryza te locaties van ruïnes achterhalen, en vervolgens het gebied verkennen en in de duisternis verdwijnen om eenmaal binnen het ware mysterie te ontrafelen.

Daarnaast krijgen spelers met opgeslagen gegevens van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout toegang tot de Classic Costume-set, met daarin de outfits die Ryza en haar vrienden in de vorige game droegen.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password