Atari’s volgende originele spel is de neon droom van een Speedrunner

Atari – een van ’s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – onthult vandaag Mr. Run and Jump. Een actie-platformer in de ware zin van het woord, Mr. Run and Jump stuurt spelers op een neon-geïnfundeerde reis waar alleen snelle reflexen en behendig manoeuvreren succesvol zullen blijken tegen verraderlijke vijanden en een schat aan heftige uitdagingen. De waanzinnige nieuwe titel lanceert later dit jaar op PC via Steam en Epic, Nintendo Switch, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Series X|S, en Atari VCS.

Het is gevaarlijk om je voordeur uit te gaan, vooral als je de Realms of Color verkent, waar de titulaire Mr Run and Jump een snel, fluorescerend avontuur moet aangaan om de afschuwelijke Void te verslaan en zijn vermiste hond Leap te vinden.

Mr. Run and Jump heeft een precieze besturing, een zijdezachte gameplay en een vloeiend levelontwerp, waardoor het een droom voor speedrunners is. Ren, spring, sprint en rol naar moeilijk bereikbare locaties om verzamelobjecten te vinden, of pas de moeilijkheidsgraad aan via Dynamic Assistance voor een meer toegankelijke ervaring met het hartverscheurende gevaar op een lager pitje.

Mr. Run and Jump werd oorspronkelijk in 2021 gemaakt als een Atari 2600-spel, ontworpen door John Mikula, een ontwikkelaar bij de in St. Louis gevestigde indiestudio Graphite Lab. Het precieze platformspel toont de oude 2600-hardware, die hobbyisten en fans meer dan 40 jaar na de release nog steeds weet te boeien. De teams van Atari en Graphite Lab waren zo gecharmeerd van de 2600-titel dat ze hebben samengewerkt om een moderne versie van Mr. Run and Jump te maken, waarin het beste van de 2600-titel voor moderne consoles en pc’s wordt uitgelicht en een prachtig landschap van kleur en geluid wordt toegevoegd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com