Atari’s Pixel Ripped 1978 is goud waard – komt op 15 juni.

Atari en ontwikkelaar ARVORE zijn verheugd om vandaag aan te kondigen dat het nostalgische VR-avontuur Pixel Ripped 1978 goud is gegaan en op 15 juni 2023 wordt gelanceerd op PS VR2, Meta Quest 2 en Steam VR!

Ontwikkeld door VR studio ARVORE en genomineerd als finalist bij 2023 Tribeca Immersive, speelt Pixel Ripped 1978 zich af in een alternatief universum jaren ’70 waar de videogame revolutie op het punt stond uit te barsten, en Atari vooraan stond! De hoofdpersoon van het spel, Bug, is een vroege spelontwerper en programmeur van Atari die een uniek vermogen heeft om in de spellen te reizen die ze maakt om bugs en glitches van binnenuit op te lossen. Een leuke baan bij Atari loopt al snel spaak wanneer het spel waaraan ze werkt, Pixel Ripped, wordt gehackt, waardoor klassieke Atari-personages veranderen in gruwelijke vijanden. Bug slaat de handen ineen met haar eigen superheldencreatie, Dot, om het kwaad van binnenuit te bestrijden en het spel eindelijk te lanceren!

Pixel Ripped 1978, met zijn klassieke Atari-charme en innovatieve mechanismen die VR-liefhebbers zeker zullen bevallen, roept terug naar de oorsprong van gaming – een rijke, kleurrijke geschiedenis waarin Atari centraal staat als het bedrijf dat een miljardenindustrie zou doen ontstaan. Reis tussen dimensies, sluit vriendschap met vriendelijke gezichten en ontdek verrassende easter eggs in dit gelaagde avontuur.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com