Atari’s Hypnotiserende Tempest 4000 komt deze lente naar Atari VCS en Nintendo Switch

Atari – een van ’s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – kondigt vandaag aan dat Tempest 4000, het veelgeprezen vervolg op de klassieke arcadegame Tempest, op 22 maart 2022 op de Atari VCS en Nintendo Switch zal verschijnen. Tempest 4000, ontwikkeld door Llamasoft en de legendarische gamedesigner Jeff Minter, is een visueel verbluffende arcade shooter boordevol actie die trouw blijft aan het origineel en tegelijkertijd hartveroverende nieuwe gameplayfuncties toevoegt.

In Tempest 4000 moeten spelers het opnieuw opnemen tegen de gillende elektrische dood als ze de controle krijgen over de Claw, een krachtig ruimteschip dat is uitgerust om dodelijke wezens en andere obstakels te vernietigen met snelle schoten op levendige geometrische prisma’s. Met drie speltypen om uit te kiezen en 100 levels om te veroveren, moeten spelers alle vijanden zo snel mogelijk uitschakelen om te overleven en die felbegeerde plek aan de top van het klassement te bereiken.

Het oorspronkelijke Tempest, een van de eerste videospellen waarin 3D-vectorafbeeldingen werden gebruikt, is een van de kenmerkende titels van Atari en wordt beschouwd als een van de populairste arcadespellen aller tijden. Het is prominent aanwezig geweest in de popcultuur – inclusief in Ernest Cline’s dystopische roman Ready Player One.

  • De belangrijkste kenmerken van Tempest 4000 zijn onder andere:
  • Een explosie uit het verleden: Schakel hordes vijanden uit in deze snelle, retro-arcade shooter
  • Kies een modus, elke modus: Kies uit drie verschillende speltypen, waaronder Classic, Pure en Survival, die je vaardigheden tot het uiterste zullen drijven
  • Level Up: Verover 100 unieke geometrische levels door vijanden te vernietigen met verschillende wapens en power-ups, en door upgrades te verdienen via bonusrondes
  • Bereik de ranglijsten: Laat je topscore zien in je zoektocht om erkend te worden als nummer één
  • Laat je bas boosten: Geniet van de beats van een dreunende soundtrack geïnspireerd door de techno van begin jaren 1990De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password