Atari’s Breakout: Recharged is nu beschikbaar op Atari VCS, Nintendo Switch, pc en consoles

Atari een van ’s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – nodigt spelers vandaag uit om uit de mal te breken met de explosieve nieuwe release van Breakout: Recharged op Nintendo Switch, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S, Atari VCS, en pc (via Steam en Epic Games Store). Breakout: Recharged is een remix op het baksteen-brekende hoogstandje dat de arcadehallen van weleer deed schudden: Recharged neemt alles wat geliefd was aan de jaren ’70 fan favoriet en ramps it up met dynamische, snelle gameplay en stijlvolle neon-synth visuals.

Naast de indrukwekkende visuals en elektronische soundtrack, levert Breakout: Recharged een spannende, vernieuwde gameplay in de vorm van nieuwe boosts, powerups en breinbrekende challenge modes! Schiet je je een weg naar de overwinning met behulp van de nieuwe railgun en homing raketten, of hou je het klassiek met de multi-ball? De nieuwe titel beperkt zich niet langer tot de speelhal in de buurt, maar bevat zowel wereldwijde klassementen als lokale coöp, zodat je de kans krijgt om zowel thuis als internationaal met de eer te gaan strijken.

Spellen die de tand des tijds doorstaan, verdienen het om gedeeld te worden met toekomstige generaties, en dat is het gebied waarop Atari’s Recharged-serie schittert. De baanbrekende en onvergetelijke titels die de Recharged-behandeling krijgen, zijn geliefd bij de kinderen uit de jaren ’70 en ’80 en belichamen de passie van arcadegamers voor de moderne gamer. Om de opwinding nog groter te maken, lijkt het niet meer dan gepast dat de Atari VCS-versie van Breakout: Recharged exclusieve content bevat die geoptimaliseerd is voor het spelen met de gloednieuwe Atari Wireless Classic Joystick.

Breakout: Recharged Belangrijkste Kenmerken:

  • Endless Mode – Stel je bliksemsnelle reflexen en baksteen-brekende finesse op de ultieme test
  • Local Co-Op – Wie zei dat Breakout een solospel was? Nu niet meer! Samen stenen breken is beter
  • Breek door de uitdaging – Strijd in een reeks van 50 steeds uitdagender levels die zelfs de meest doorgewinterde spelers op hun hoede zullen houdenDe survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password