Atari onthult eerste trailer voor Haunter House op BIG-festival

Bereid je voor op het griezeligste verstoppertje dat je ooit hebt gespeeld in Haunted House, een gloednieuw casual roguelite-avontuur van Atari en ontwikkelaar Orbit Studios, dat later dit jaar op pc en consoles verschijnt.

De ontwikkelaar uit São Paulo stond op het podium van BIG Festival 2023, als onderdeel van Atari’s prominente aanwezigheid, om de allereerste teaser trailer te onthullen, die je hieronder kunt bekijken:

Haunted House plaatst spelers in de schoenen van Lyn Graves, het scherp intuïtieve nichtje van de beroemde schatzoeker Zachary Graves. Samen met haar vrienden plant Lyn een bezoek aan het landhuis van haar oom, maar ze wordt overvallen door een horde angstaanjagende geesten die haar metgezellen snel grijpen en in het niets verdwijnen. Om haar oom en vrienden uit de klauwen van deze bovennatuurlijke schimmen te redden, moet Lyn de verbrijzelde fragmenten van een mysterieuze urn vinden en weer in elkaar zetten.

Met procedureel gegenereerde kamerindelingen, verschuivende muren, onvoorspelbare vijandelijke posities en gruwelijke spookachtige ontmoetingen moeten spelers voorzichtig door zwermen geesten en spoken navigeren om Lyns vermiste vrienden en haar oom te vinden. Mocht Lyn bezwijken voor een sinistere geest, dan staat ze weer bij de ingang van het huis en wordt ze geconfronteerd met een compleet nieuwe vloerindeling en herschikte vijanden, waardoor elke keer een unieke ervaring wordt gegarandeerd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password