Atari 50: De viering van de verjaardag omvat zes nieuwe spellen gemaakt door Digital Eclipse

Atari heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven met zes compleet nieuwe games van ontwikkelaar Digital Eclipse voor de verzamelbundel Atari 50: The Anniversary Celebration. Atari 50: The Anniversary Celebration is ontworpen als een viering van het bedrijf dat de game-industrie lanceerde en neemt spelers mee op een interactieve reis door de rijke en kleurrijke geschiedenis van Atari. De titel lanceert op 11 november 2022 op pc en alle grote consoles.

Het team van Digital Eclipse heeft onvermoeibaar gewerkt om niet alleen de geliefde originele games in de collectie nauwkeurig te emuleren, maar ook om zes compleet nieuwe games te maken die geïnspireerd zijn op de klassiekers uit het verleden. Een van deze titels, Swordquest: AirWorld, is het ontbrekende, laatste deel in de vier games tellende Swordquest-serie. 40 jaar later kunnen fans eindelijk het langverwachte Swordquest-avontuur afmaken.

Atari 50: The Anniversary Celebration is een stoeipartij door het duurzame verleden van Atari en geeft een kijkje in de creatieve geesten die de uitgeverij hebben gemaakt. Het nodigt je uit om de gouden eeuw van de videogames door een nieuwe lens te bekijken. Met een interface die werkt als een interactieve bibliotheek en verteld wordt via een lineaire tijdlijn, zie je Atari groeien van een kleine startup in Silicon Valley tot het iconische merk dat snel uitgroeide. Speel meer dan 100 klassieke titels die tijdperken bepaalden op platforms als arcade coin-op, 2600, 5200, 7800, Atari 8-bit computers, Lynx en Jaguar, bekijk nooit eerder vertoonde interviews met programmeurs en commentaren, verken vroege spelconcepten en geniet van een handvol heruitgegeven fan-favorieten die met liefde zijn gemaakt door ontwikkelaar Digital Eclipse.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password