Assassin’s Creed Valhalla krijgt nieuwe River Raids-gamemodus

Assassin’s Creed Valhalla krijgt een nieuwe update met gratis content voor alle spelers. De update is vanaf vandaag gratis beschikbaar en introduceert onder meer een nieuwe gamemodus, upgrades voor de Jomsviking, nieuwe vaardigheden en beloningen, en twee nieuwe gebouwen om te ontgrendelen in Eivors nederzetting, het River Raid Dock en de Jomsviking Hall.

 

River Raids is een herspeelbare gamemodus die raiden in Assassin’s Creed Valhalla naar een hoger niveau tilt. De gamemodus wordt permanent aan de game toegevoegd en bevat:

  • Raids met hogere beloningen: Spelers raiden voor unieke beloningen zonder hun voortgang van de game en allianties in Engeland te beïnvloeden. Tevens verliezen spelers tijdelijk manschappen als ze deze niet verzorgen gedurende de raid.
  • Een Jomsviking-bemanning: Gerekruteerde Jomsvikings worden geleid door de persoonlijke Jomsviking-luitenant van de speler.
  • Een nieuw schip: Een gloednieuw volledig aanpasbaar schip, exclusief voor de gamemodus, waarvan het laadruim kan worden verbeterd om meer grondstoffen uit de River Raids te halen.

 

Om de River Raids-gamemodus te ervaren, moeten spelers de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld, hun barakken hebben gebouwd en hun Jomsviking-luitenant hebben gerekruteerd. Vervolgens ontmoeten spelers de NPC Vagn en zijn Jomsvikings die hen kennis laten maken met de gamemodus. De modus introduceert drie nieuwe mappen rond de kustlijn van Engeland vol met locaties om te raiden en schatten om te plunderen.

 

Daarnaast introduceert de update de nieuwe Jomsviking Hall, een gebouw met drie levels om te upgraden in seizoen 1. Hoe hoger het level van de hal, hoe hoger de ranking van de Jomsvikings die spelers kunnen rekruteren. Een hogere ranking betekent tevens meer overlevingskans voor de Jomsviking in de River Raids.

 

Tot slot introduceert de gratis update extra vaardigheden en beloningen, waaronder de Saint George uitrustingsset en Great Sword, drie nieuwe vaardigheden, twee nieuwe gebouwen voor Eivors nederzetting en nieuwe cosmetics.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password