Assassin’s Creed Rebellion aangekondigd – Trailer

Vorm je eigen broederschap in Assassin’s Creed Rebellion

Assassin’s Creed keert terug naar de vijftiende eeuw met Assassin’s Creed Rebellion. Deze free-to-play strategie RPG wordt samen met de studio Behaviour Interactive ontwikkeld voor zowel iOS- als Android-apparaten. Dankzij een nieuwe artistieke koers biedt de game een unieke Assassin’s Creed ervaring waarin bekende gezichten in een nieuw licht terugkeren zonder de originele series teniet te doen.

Spelers krijgen de kans om hun eigen Assassin Broederschap te vormen, een fort te beheren en geheime missies tegen de Templars te voltooien. In Assassin’s Creed Rebellion rekruteren spelers tot wel veertig Assassins, waaronder bekende figuren zoals Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudio en Machiavelli. Bovendien zijn er meer dan 20 vrij te spelen Assassins die speciaal voor Assassin’s Creed Rebellion ontwikkeld zijn. Dankzij een nieuwe versie van de Animus die de herinneren van verschillende Assassins laat versmelten, hebben spelers de mogelijkheid om met allerlei beroemde Assassins tegelijk te spelen.

Assassin’s Creed Rebellion neemt plaats in Spanje tijdens het hoogtepunt van de Inquisitie. Spelers bouwen hun eigen hoofdkwartier met kamers waarin ze zich focussen op het trainen van hun Assassins of nieuwe objecten en uitrusting creëren. Hoe hoger het level van de Broederschap, hoe meer kamers en content beschikbaar wordt, waardoor nieuwe upgrades vrijkomen. Als hoofdkwartier speelt dit fort een grote rol in de missies, waar Assassins samenkomen voordat ze in teams van drie erop uitgestuurd worden. Niet elke Assassin past bij elke opdracht; sommige vaardigheden- en personagecombinaties passen betere bij bepaalde missies dan anderen, waardoor de ontwikkeling van de Broederschap een groot effect kan hebben op de gameplay. Daarnaast hebben de verschillende missies invloed op de groei van de Assassins. Zo zijn standaard missies noodzakelijk om Assassins te verbeteren, terwijl Loot missies helpen bij het verzamelen van materialen voor betere uitrusting. In Story en Legacy missies vinden spelers DNA-fragmenten en spelen zo nieuwe Assassins vrij.

Assassin’s Creed Rebellion wordt momenteel ontwikkeld voor iPhone, iPad, iPod Touch en Android-apparaten en verwacht binnenkort een wereldwijde release. De game is geoptimaliseerd voor apparaten met iOS 8 of Android 4.1 met minstens 2GB RAM.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password