Assassin’s Creed Odyssey – Post-launch plan details onthuld – Trailer

Het Assassin’s Creed post-launch plan bevat de Season Pass met twee grote, episodische verhaallijnen en Assassin’s Creed III Remastered. Daarbovenop krijgen alle Assassin’s Creed Odyssey spelers toegang tot gratis content, waaronder de verhaalgedreven en episodische ‘Lost Tales of Greece’ plus dagelijkse en wekelijkse in-game events.

Het Assassin’s Creed Odyssey post-launch plan is het grootste en meest ambitieuze uit de franchise tot nu toe. Het geeft de spelers meer verhalende content dan ooit tevoren, in een gloednieuw episodisch formaat, voor de twee grote verhaallijnen in de Season Pass. Spelers krijgen de mogelijkheid om meteen in een nieuwe episode te duiken als deze verschijnt, of de avonturen in hun geheel te spelen eens alle episodes beschikbaar zijn. Naar analogie met de game, krijgen de spelers zelf de keuze hoe ze deze content beleven.

De Assassin’s Creed Season Pass bevat:

Verhaallijn 1 – Legacy of the First Blade: Dit episodisch avontuur laat spelers kennismaken met de eerste held die ooit het iconische ‘hidden blade’ hanteerde en zo de geschiedenis voorgoed heeft veranderd. Spelers ontdekken meer van het achtergrondverhaal van de Assassins en waarom ze kiezen om te vechten vanuit de schaduw. Vanaf december 2018 wordt er ongeveer elke zes weken een episode uitgebracht.

Verhaallijn 2 – The Fate of Atlantis: In deze tweede verhaallijn nemen spelers het op tegen goddelijke wezens en ontsluieren ze de geheimen van de legendarische gezonken stad. In een spannende saga vol verrassende wendingen komen spelers nog meer in aanraking met de Griekse mythologie en de Eerste Beschaving. Vanaf het voorjaar van 2019 wordt er ongeveer elke zes weken een episode uitgebracht.

Assassin’s Creed III Remastered: Beleef de Amerikaanse Revolutie als Connor, de Master Assassin geboren vanuit de pracht en brutaliteit van het 18e eeuwse Amerika. Assassin’s Creed III is beschikbaar in maart 2019 en bevat:

  • Alle DLC’s: Benedict Arnold missies, Hidden Secrets pack en Tyranny of King George.
  • Assassin’s Creed Liberation Remastered.

De Season Pass is inbegrepen in de Assassin’s Creed Odyssey Gold, Ultimate, Spartan & Pantheon Editions en is eveneens apart verkrijgbaar aan €39,99.

Bovendien krijgen spelers nog toegang tot een uitgebreid assortiment aan gratis content en in-game events na release, waaronder:

The Lost Tales of Greece: Gratis episodische queestes die regelmatig releasen tussen de grote verhaallijnen door en zo een constante toevoer aan nieuwe avonturen voorzien voor spelers. Deze queestes bevatten bekende gezichten en nieuwe personages uit de wereld van Assassin’s Creed Odyssey.

Terugkomende in-game events: Elke week verschijnt een nieuw schip of een nieuwe huurling waar spelers het tegen moeten opnemen. Dagelijkse en wekelijkse contracten sturen spelers op nieuwe avonturen doorheen Griekenland.

Discovery Tour: De educatieve tool die iedereen de game laat ontdekken in een conflictvrije omgeving wordt ook beschikbaar in Assassin’s Creed Odyssey. Spelers kunnen na release heel het Oude Griekenland in de game ontdekken, zonder conflicten, tijdsdruk of gameplay beperkingen.

Veel extra updates, waaronder nieuwe monsterlijke en mythische wezens om te verslaan en een New Game Plus modus die nieuwe uitdagingen brengt en ook de mogelijkheid biedt om te ontdekken hoe verschillende keuzes het verhaal van spelers beïnvloedt.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password