Assassin’s Creed Movie figurines & artefacten nu verkrijgbaar – Trailer

Vanaf vandaag zijn de Ubicollectibles figurines en artefacten van de film Assassin’s Creed verkrijgbaar in de Ubisoft Store. Deze collectie bevat de officiële figurines van Aguilar en Maria, de officiële replica van de Apple of Eden, de kist met de Apple of Eden en de Hidden Blade van Aguilar.

Aguilar en Maria zijn zeer gedetailleerde figurines met de twee helden uit de film. De beelden zijn respectievelijk 24 en 23 centimeter hoog. De gezichten van acteurs Michael Fassbender en Ariane Labed zijn met behulp van 3D scans nauwkeurig nagemaakt. De figurines kunnen worden samengevoegd voor een uniek diorama.

De Apple of Eden is een levensgrote replica van het zeer begeerde artefact uit de Assassin’s Creed film. De Apple geeft met één druk op de knop van binnenuit licht*. Als toevoeging zijn er exclusief in de Ubisoft Store 2700 limited edition bundels van de Kist met daarin de Apple of Eden beschikbaar.

Tot slot is er voor fans en verzamelaars een unieke, gedetailleerde replica van de iconische Assassin’s Hidden Blade, gedragen door Aguilar, verkrijgbaar. Deze verzamelaccessoire is voorzien van een veergeladen, intrekbaar mes met een vergrendelingsmechanisme en een Velcro-systeem om de pasvorm aan te passen.
Ubicollectibles

Ubicollectibles is onderdeel van Ubisoft en brengt een breed scala aan limited edition verzamelbare producten tot leven voor de echte fans. De Ubicollectibles items zijn zorgvuldig gemaakt door de nauwe samenwerking met de studio’s van de populaire merken van Ubisoft zoals: Assassin’s Creed, Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs, Rabbids, South Park: The Fractured But Whole en meer.

De Assassin’s Creed film

Assassin’s Creed is vanaf 5 januari 2017 te zien in de bioscoop, met daarin Academy Award® winnaar Michael Fassbender (bekend van X-Men: Days of Future Past) en Academy Award winnares Marion Cotillard (bekend van The Dark Knight Rises). De film is geregisseerd door Justin Kurzel en geproduceerd door New Regency Productions, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films en The Kennedy/Marshall Company. Deze film is mede gefinancierd door RatPac Entertainment en Alpa Pictures en wordt gedistribueerd door 20th Century Fox.

De Aguilar en Maria figurines, de Apple of Eden, de Kist met de Apple of Eden en de Hidden Blade zijn nu verkrijgbaar in de Ubisoft Store.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password