Apex Legends Season 8 – Mayhem – De explosieve release-trailer

Rock ’n’ load in Apex Legends Season 8 – Mayhem! Zie hoe het grootste feest in Kings Canyon “een beetje uit de hand” loopt wanneer de nieuwe Legend Fuse, de Champion van Salvo, de Apex Games met een knal betreedt.

Naast de introductie van Fuse brengt Season 8 – Mayhem een uitbreiding van het wapenarsenaal met de 30-30 Repeater, een lever-action rifle en een aantal veranderingen in de iconische map Kings Canyon, veroorzaakt door de verwoestingen tijdens de komst van Fuse. Spelers kunnen zich op 2 februari in dit nieuwe seizoen storten als Season 8 live gaat op de PlayStation, Xbox en PC: precies op tijd voor het tweejarig jubileum van Apex Legends.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password