Apex Legends nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Respawn Entertainment, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag Apex Legends uitgebracht voor Nintendo Switch, waardoor de revolutionaire battle royale-game nu beschikbaar is voor nog meer gamers en mensen die liever on the go spelen. Door middel van cross-play kunnen spelers op Nintendo Switch, PC en console zich direct in de actie storten tijdens het nieuwe tijdelijke Chaos Theory Collection Event, dat ook vanaf vandaag beschikbaar is. Dit in-game evenement luidt een gloednieuwe Town Takeover in met de populaire Legend Caustic en introduceert de tijdelijke Ring Fury Escalation Takeover-modus.

Apex Legends voor Nintendo Switch is ontwikkeld in samenwerking met Panic Button, een team dat bekendstaat om de allerbeste ports naar het platform. Apex Legends is hierdoor nu speelbaar op het kleinste scherm ooit, ondersteunt bewegingsbesturing via de controllers voor het platform en draait met 30 fps op een resolutie van 720p in de houder en 576p in handheldstijl. Daarnaast krijgt de game speciale live service-ondersteuning en gelijktijdige content-updates, tijdelijke modi en in-game events die op alle platforms synchroon lopen. Switch-spelers die zich tijdens de eerste week weken na release in de actie storten, krijgen een Legendary Pathfinder-skin, 30 gratis levels voor de Season 8 Battle Pass en dubbele XP.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password