Apex Legends introduceert pijn op het nieuwe Fight Night Collection Event

Van 5 tot 19 januari brengt het Apex Legends Fight Night Collection Event een ode aan Pathfinder, de aardige gemodificeerde Mobile Robotic Versatile Entity (MRVN) uit de Outlands. Met 24 tijdelijke cosmetische items, een nieuwe Air Drop Escalation-modus, een Pathfinder Town Takeover, nieuwe rewards en de release van Gibraltars heirloom is er heel veel content die je in het nieuwe jaar in Apex kunt vinden!

Lees hier de details over het angstaanjagende event voordat je het gevecht aangaat:

  • Airdrop Escalation Takeover: Een nieuw tijdelijk speltype, introduceert meer supply drops met volledig uitgeruste wapens uit diverse klassen. Deze modus werkt als een “takeover” van de normale spelmodus “Play Apex”, die de klassieke Battle Royale een variatie geeft met veel meer supply drops; en natuurlijk verschijnen normale wapens nog steeds als loot op de grond.
  • De Pathfinder Town Takeover: Legends laten hun wapens en unieke vaardigheden vallen om het uit te vechten in “Pathfinders Town Takeover”. Spelers kunnen tegen de loot-ballen in de ring slaan om zeldzame loot te krijgen. Verder kunnen ze contactgevechten aangaan met tegenstanders.
  • Het Fight Night Collection Event: Dit event met een beloningenpad voegt een nieuwe set met 24 tijdelijke, cosmetische en thematische, verzamelitems toe. Alle 24 items kunnen gedurende het hele event direct worden gekocht (voor Apex Coins of Crafting Metals) en zijn verkrijgbaar in “Event Apex Packs”. Spelers die alle 24 event items verzamelen, verdienen de Gibraltar heirloom. Na het event is de heirloom voor iedereen beschikbaar via heirloom crafting.
  • Loot-uitkerende MRVN’s: MRVN’s verschijnen alleen in Olympus en zijn nu geprogrammeerd om Legends in de Arena te belonen. Deze aardige robots geven spelers alleen loot na interactie, en produceren loot in de klasse die wordt weergegeven op hun scherm.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password