ANNO 1800 – Open Beta Trailer

Ben jij klaar om je avontuur te beginnen en je eigen rijk te creëren in de nieuwe wereld? Na de Closed Beta van Anno 1800 vindt de Open Beta plaats van 12 tot en met 14 april 2019 op Windows PC.

Anno 1800 combineert alles waarvan Anno-fans al 20 jaar genieten, plus een berg nieuwe toevoegingen. Bouw een uitgebreide stad, verlies je in de verhaalmodus, laat je creativiteit los in de Sandbox Mode en beleef de klassieke multiplayermogelijkheden waar Anno om bekend staat. Extra’s waar fans al jaren om vragen keren terug of maken voor het eerst hun intrede, zoals individuele AI-vijanden, ruilbare goederen, willekeurig gegenereerde maps en meer.  Dit maakt Anno 1800 de meest complete Anno-ervaring ooit.

Open Beta van 12 t/m 14 April. Bereid je voor op Anno 1800 en preload de Beta op 10 april, beschikbaar op Uplay.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password