Anno 1800 onthult Season 3 Pass

Anno 1800 onthult een Season 3 Pass met 3 nieuwe DLC’s en 3 exclusieve ornamenten. De Season 3 Pass nodigt spelers uit om havenhandel en toerisme te ontdekken en om grote stadsgebouwen te beheren. De eerste DLC van de Season 3 Pass, Docklands, is vanaf 23 februari beschikbaar op Windows PC.

 

Met de Season 3 Pass ervaren spelers een nieuwe manier van exporteren en het bevorderen van hun steden dankzij het modulaire warenhuisdistrict, tourbussen en wolkenkrabbers. De Season 3 Pass bevat de drie volgende DLC’s die in 2021 worden uitgebracht:

  • Docklands: Spelers transformeren hun stad door een modulair warenhuisdistrict te bouwen en exporteren zeldzame goederen om hun economie te stimuleren. Docklands is beschikbaar vanaf 23 februari.
  • Tourist Season: Spelers vermaken hun bezoekers met verrijkende activiteiten en heerlijke gerechten uit de beste restaurants. Tevens zetten spelers een tourbusnetwerk op om de toerisme-industrie te bevorderen.
  • The High Life: Spelers krijgen de kans om te leren hoe ze een grote stad vol wolkenkrabbers moeten beheren en hoe ze veeleisende burgers tevreden houden met nieuwe commerciële goederen en winkelcentra.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password