Amazing Katamari Damacy is nu verkrijgbaar op iOS en Android – Trailer

De gekke wereld van Katamari is nu binnen handbereik dankzij de wereldwijde release van Amazing Katamari Damacy op de App Store en Google Play Store. Rol je Katamari in een bal van intergalactische proporties in deze kosmische endless runner!

De King of All Cosmos heeft jou nodig het hart van zijn koningin terug te winnen en daarnaast het universum te redden van de ondergang in  Amazing Katamari Damacy. Rol, rol en rol nog eens opnieuw en help The Prince in dit wonderbaarlijke avontuur duizenden objecten te verzamelen en sla de handen in elkaar met diens koninklijke neefjes in de missie het universum te redden. Wees echter op je hoede, want veel vijanden zoals koeien, een parade aan dieren uit de zoo en zelfs katten op skateboards zullen je dwarsbomen!

Amazing Katamari Damacy ontwikkeld door Paladin Studios, is nu verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store. Klaar om te rollen?

Jimmy Verwimp
Verjim is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Hoofdredacteur van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password