Alpha voor Multiplayer Viking Survival Stam Bouwer ASKA begint morgen

Mocht je vorige week op de PC Gaming Show de onthulling van Sand Sailor Studio’s Viking gethematiseerde open-wereld survival tribe builder, ASKA, gemist hebben, dan willen we je alvast laten weten dat de alpha van de game morgen van start gaat. Spelers kunnen zich vanaf 24 november aanmelden voor de Closed Alpha door naar playaska.com te gaan en als eerste meer over ASKA te weten te komen door zich aan te melden bij het Discord.

ASKA plaatst je in de rol van een stamleider die zijn schip in een mystiek, steeds veranderend nieuw rijk laat landen. Maximaal vier spelers kunnen samenwerken, het bevel voeren over dorpelingen en hun stam voorbereiden op de eeuwenoude dreiging die de winter zal brengen. Dit omvat het toewijzen van taken aan dorpelingen, het bouwen van werkplaatsen, mijnen, boerderijen en kastelen, het verkennen van de wereld om verborgen buit en grondstoffen te ontdekken, en het bestrijden van mythische vijanden. Samen bouw je niet alleen een dorp op, maar een functionerende samenleving waar je deel van uitmaakt.

Naarmate je je stam uitbreidt, kun je met je eigen aanpasbare vikingschip varen en nieuwe landen ontdekken in deze fantastische, procedureel gegenereerde wereld. Bouw buitenposten in deze nieuwe landen en zet aanvoerlijnen op tussen nederzettingen om je vikingmaatschappij te veranderen van een dorp in een rijk. Als je een sterke en stabiele samenleving opbouwt, heb je meer kans om te overleven als de Dode Winter aanbreekt en je stam niet alleen te maken krijgt met de zwaarste elementen, maar ook met de duistere bewoners van deze wereld die op de loer liggen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password