Alles wat u moet weten voordat LEGO 2K Drive volgende week uitkomt

Start je motoren! LEGO 2K Drive lanceert aanstaande vrijdag 19 mei 2023 wereldwijd. LEGO 2K Drive, ontwikkeld door Visual Concepts, ontwikkelt de iconische LEGO speelervaring met een enorme, open wereld waarin spelers hun droomvoertuigen kunnen bouwen, overal naartoe kunnen rijden en een LEGO race legende kunnen worden. Bereid je voor op de lancering met een kijkje in wat er allemaal te doen is in de wereld van Bricklandia.

Vier modi om te verkennen

In de vier modi van LEGO 2K Drive kun je volop de open wereld verkennen en spannende races spelen.

  • Verhaal – Speel solo of in splitscreen co-op op je reis van groentje tot beroemde kampioen terwijl je het opneemt tegen een reeks charismatische rivalen in de hoop ooit de felbegeerde Sky Cup Trofee te winnen. Met elke overwinning werk je je op in de rangorde om het op te nemen tegen de beruchte Shadow Z-schurk.
  • Cup Series – Beleef de Grand Prix-ervaring in het speltype Cup Series, met meerdere circuits achter elkaar. Na elke race scoor je punten op basis van je finishplaats, en degenen met het hoogste puntentotaal krijgen de hoogste plaatsen op het podium. Er is een Grand Brix Cup Series voor elke biome in Bricklandia.
  • Race – Wil je zo snel mogelijk in actie komen? Ga dan naar het speltype Race, waarin je een willekeurig parcours en licentieklasse-niveau (dat de algemene snelheid en de beschikbare vaardigheden bepaalt) kunt kiezen om meteen te beginnen met rijden.
  • Minigames – Minigames hebben unieke doelstellingen die niet gebaseerd zijn op het halen van de finishlijn, en snelheid is niet het enige dat nodig is om te slagen. In Defend Minigames moet je golven van marcherende robots vernietigen om doelen te beschermen, terwijl Rescue Minigames hectisch worden als je het opneemt tegen groepen rondzwervende slechteriken en hulpeloze stedelingen oppikt.

Samen spelen en Crossplay Details

Geniet van het rijden met andere spelers, zowel lokaal als online, met de multiplayer van LEGO 2K Drive.

  • Local Play / Splitscreen – Op alle platforms kun je genieten van in-person rijactie met splitscreen voor twee spelers. Op Nintendo Switch kunnen twee spelers ook verbinding maken voor Local Play met twee Nintendo Switch-systemen op dezelfde draadloze verbinding.
  • Speel met vrienden online – Speel met elkaar via crossplay, beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en de Epic Games Store.* De grootste modus in Play With Friends is Shared World, waarin maximaal zes spelers online kunnen meedoen en tegelijkertijd door het uitgestrekte Bricklandia kunnen racen. Play With Friends laat je groep ook zien wie de snelste coureur is in de speltypen Cup Series en Race.
  • Speel met iedereen online – Bekijk hoe je het opneemt tegen racers van over de hele wereld in de online multiplayermodus Play With Everyone, inclusief crossplay op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en de Epic Games Store. Je wordt gekoppeld aan andere racers van jouw niveau om deel te nemen aan Cup Series- of Race-evenementen. Om een veilige, gastvrije omgeving voor iedereen te garanderen, heb je geen communicatie met andere spelers. Vaardig rijden, coole voertuigkeuzes en aanpassingen zijn de enige manieren om jezelf te uiten.
Aanpassen en delen

De Garage is de plek waar je in LEGO 2K Drive voertuigen bouwt en aanpast. In de Garage kun je de voertuigen van je dromen maken en elke steen van neus tot staart aanpassen. Vanaf het begin heb je honderden steentjes om mee te bouwen, gesorteerd op type en categorie, met meer dan 1000 unieke LEGO-steentjes die in de loop van het avontuur beschikbaar zijn.

Alle voertuigen in LEGO 2K Drive hebben hun eigen statistieken, waaronder topsnelheid, versnelling, wegligging, gezondheid, mankracht en gewicht. Hoe meer stenen je in je voertuig hebt, hoe zwaarder het wordt, wat je gewichtsklasse beïnvloedt. Elk van de zes gewichtsklassen, van Superlicht tot Massief, heeft voor- en nadelen, dus speel ermee en ontdek wat voor jou het beste werkt. Elk voertuig is ontworpen om een evenwichtige ervaring te garanderen. Een voertuig met een bijzonder hoge status op één gebied moet een wisselwerking hebben op een ander gebied.

Er zijn talloze aanpassingsmogelijkheden voor je bouwsels, van individuele vormen van stenen en verf tot fijnere details zoals het geluid van je claxon en motor. Verwissel de wielen, verander de plaatsing van de bestuurdersstoel, geef je voertuig een persoonlijk tintje met een sticker of een leuk stukje flair, en nog veel meer.

Na de lancering kunnen spelers hun aanpassingen online delen met vrienden en de community.

LEGO 2K Drive Standard Edition is op 19 mei 2023 wereldwijd verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en Epic Games Store.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com