Allemaal aan boord van de trein naar ontspanning met Station to Station

PRISMATIKA en Galaxy Grove kondigen vandaag Station to Station aan, een gloednieuwe minimalistische, voxel-art spoorwegbouwsimulator, die later dit jaar naar Steam zal trekken.

In Station to Station moeten spelers een kleine landelijke wereld veranderen in een levendige, weelderige omgeving vol leven en kleur door stations te plaatsen en verbindingen te maken om groei en uitbreiding te bevorderen.

Aspirant conducteurs stappen aan boord en stomen door verschillende kleurrijke biomen, blazen nieuw leven in droog woestijnzand en transformeren ongetemd bergterrein. Terwijl de sporen worden gelegd, komt een rustige wereld tot leven met een steeds groter wordend tapijt van flora en fauna!

Voor degenen die hun management- en planningsvaardigheden willen testen, biedt elk van de levels van het spel zijn eigen optionele uitdagingen, stapelbonussen en unieke mechanismen die met elke biome verbonden zijn. Of je nu ontspanning of mentale stimulatie zoekt, Station to Station heeft voor elk wat wils!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com