Albion Online lanceert “Living Legacy” evenement ter ere van de vijfde verjaardag

Albion Online viert vandaag zijn vijfde verjaardag met de lancering van een uniek evenement genaamd Living Legacy.
Dit evenement brengt de geschiedenis van het spel gedurende twee weken tot leven, waarbij door spelers ontworpen gildestandbeelden open-wereld vijanden worden. Deze standbeelden bestaan in drie niveaus van oplopende moeilijkheidsgraad en zeldzaamheid – Construct, Colossus en Titan – met een verscheidenheid aan mêlee- en magische vaardigheden om spelers scherp te houden.

Belangrijkste evenementkenmerken:

 • Seizoenswinnaar standbeelden zijn vechtbare vijanden in de open wereld, en kunnen unieke items laten vallen, waaronder:
  • Nieuwe skin voor rijpaard
  • Chromacannon vanity wapen
  • Verjaardagstaart die Fame boost geeft
 • Speciale Avatar en Avatar Ring voor alle spelers die inloggen tijdens het evenement
 • Exclusieve Twitch Drop voor het bekijken van de jubileum stream:
  • Op vrijdag 15 juli om 19:00 UTC zal er een speciale jubileum stream zijn op het AlbionTV Twitch kanaal (twitch.tv/albiononline), met interviews met de devs en een terugblik op de Alpha.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password