Agents of Mayhem – Launch Trailer

Met nog een aantal dagen te gaan voor de lancering van Agents of Mayhem op 18 augustus, toont Deep Silver een speciale trailer aan het grote publiek.

Devil’s Night, het moment waarop alles veranderde. De kwaadaardige organisatie LEGION, geleid door een man genaamd Morningstar, werd bekend dankzij een aanval. Met behulp van teleportatie-technologie en donkere materie-wapens verscheen LEGION uit het niets over de gehele wereld. Verwoestende legers, bronuitputtend en economieën beperkend. Iedereen werd gegrepen door angst.

In een poging om de wereld terug te winnen van LEGION vormt de Ultor Corporation met een nieuw antiterrorisme initiatief: MAYHEM. Voormalige LEGION-minister Persephone Brimstone wordt voorgelegd om de strijd tegen haar vroegere cohorten te leiden. Met LEGION’s gewaardeerde teleportatie-technologie gaan Persephone en haar Agents of Mayhem naar Seoul waar ze de LEGION een kopje kleiner gaan maken. Nu weet je waarom de Agents vechten, en kennis is al de helft van het gevecht.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password