Agent Intercept redt vanaf vandaag de wereld op Xbox, PlayStation en Switch

Is het een auto, een vliegtuig, een boot, een slee…? Nee, het is super Agent Intercept op Xbox, PlayStation en Nintendo Switch. Agent Intercept rolt uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 en Nintendo Switch, en geeft spelers de kans om hun innerlijke geheime spion aan te wenden en te hopen dat ze de wereld kunnen redden.

Agent Intercept kost € 16,99 en plaatst je achter het stuur van de Spectre, de meest hightech transformeerbare auto van de Agency. Hiermee ga je de gemene CLAW en hun pogingen om de wereld te regeren te lijf.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com