After the Fall: LB VR Edition is nu beschikbaar voor Free Roam VR!

Vertigo Games, de in VR gespecialiseerde uitgeverij en ontwikkelingstak van de wereldwijde PLAION Group, kondigt vandaag een volledig nieuw full-body VR-avontuur aan, gebaseerd op de PC VR Game of the Year 2021 game en The Game Awards Best VR/AR Game van 2022 genomineerde After the Fall® is nu wereldwijd beschikbaar voor entertainmentcentra, exclusief via het eigen LBE VR-platform SpringboardVR van het bedrijf.

After the Fall – LB VR Edition plaatst spelers op het toppunt van immersieve VR-gaming door middel van een high-end VR-ervaring die bijna een decennium aan LBE VR game design expertise van de bekroonde Arizona Sunshine studio combineert met co-locatie spel dat 4 spelers naadloos samen laat spelen in een gedeelde speelruimte; full-body tracking; en fysieke, free-roam beweging.

Spring met scherp in de meest meeslepende VR-apocalyps ooit met After the Fall – LB VR Edition. Ervaar de bekroonde co-op actiegameplay van After the Fall met maximaal drie vrienden in een gedeelde VR-speelruimte op arena-schaal, terwijl je je fysiek verplaatst en VR-wapens hanteert met levensechte bewegingen door middel van full-body tracking. Doorkruis de bevroren stedelijke woestenij van LA, overleef een cinematografische metrorit uit de hel, schuif langs hoge gebouwen terwijl je over kleine plankjes op duizelingwekkende hoogtes navigeert en hanteer een reeks krachtige wapens om de Snowbreed te bestrijden. Het is aan je team om het op te nemen tegen deze ondode stadsbewoners en de torenhoge baas te overwinnen die aan het einde wacht.

  • Een gloednieuwe LBE VR thrill ride gebaseerd op de bekroonde VR-game After the Fall
  • De meest meeslepende VR apocalyps ooit, aangedreven door SpringboardVR free-roam technologie
  • Vorm een team met maximaal drie vrienden in een gedeelde VR-ruimte op arena-schaal.
  • Beweeg fysiek rond en hanteer een reeks VR-wapens met levensechte bewegingen.
  • In een reeks nieuwe screenshots onthult Vertigo Games een blik in de game van de free-roam VR-ervaring.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password