Aerial_Knight’s Never Yield’s Da Update Xbox & PC Verschijningsdatum Aangekondigd

Headup & Aerial_Knight zijn verheugd om aan te kondigen dat “Da Update”, een enorme gratis update voor artistiek exquise verhalende 3D runner Aerial_Knight’s Never Yield, zal droppen op 15 februari op Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

“Da Update” voegt een groot aantal gratis nieuwe functies toe aan Aerial_Knight’s Never Yield en brengt enorme verbeteringen aan op basis van de feedback op de oorspronkelijke release. De update bevat nieuwe bonuslevels, nieuwe muziek, een gloednieuwe eindeloze modus en de introductie van leaderboards om je te laten strijden voor hoge scores. Level- en verhaalupdates die de kern van de game moeten verfijnen en intrigeren, inclusief een nieuw einde na de aftiteling, zorgen ervoor dat je sneller en met meer voldoening dan ooit door deze sci-fi versie van Detroit kunt scheuren. Spelers kunnen zich ook verheugen op een vernieuwde UI, grafische verbeteringen, nieuwe Trophies en Achievements, ondersteuning voor Xbox-toegankelijkheidscontrollers en honderden andere kleinere aanpassingen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password