Action Square’s actieshooter ‘ANVIL’ lanceert Season 3 update voor Steam en Xbox

Action Square wil bewijzen dat het beste in het leven in 3-en komt met de lancering van het 3e seizoen updates voor de roguelike action shooter: ANVIL die vandaag donderdag 10 november 2022 lanceert, beschikbaar voor zowel Steam als Xbox.

Het hoogtepunt van de Season 3 update is het nieuwe toy worker systeem waarmee toy workers verschillende vaardigheden hebben door ze te upgraden met Crons, de in-game valuta. Elke speelgoedwerker heeft vier beschikbare slots die elk kunnen worden aangepast om een willekeurige vaardigheid te hebben. Elke vaardigheid kan tot 10 keer worden opgewaardeerd met Crons voor hogere stats.

Seizoen 3 update voegde ook dagelijkse en wekelijkse missies toe aan het spel die extra Crons geven voor het verkennen van bepaalde sterrenstelsels met specifieke Breakers. Bovendien voegt de update een tutorial toe om nieuwkomers vertrouwd te maken met de verschillende systemen en inhoud van het spel. Met het nieuwe seizoen is de ‘seizoenspas’ omgedoopt tot ‘seizoensbeloning’, en zijn de seizoensrang en beloningen opnieuw ingesteld.

Een ander belangrijk onderdeel van de Season 3 update zijn de balanceringsaanpassingen voor de meeste Breaker’s skill upgrades en veranderingen in het ranking systeem. Een globale coupon die extra Crons geeft is ook aangekondigd met de nieuwe update om spelers op weg te helpen.

ANVIL lanceerde afgelopen december als Early Access op Steam, Game Preview op Xbox en is beschikbaar op de Xbox GamePass. Het ontwikkelingsteam had constante updates uitgevoerd na het ontvangen van feedback voor het nieuwe seizoen van de spelers.

Ondertussen zal de exacte tijdlijn van de volledige release van ANVIL, die eerder was gepland voor dit jaar, in de toekomst worden aangekondigd, aangezien Action Square van plan is om ANVIL op verschillende platforms te lanceren, waaronder Nintendo Switch met de volledige release.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password