Actievolle 6v6 Piraten Arcade Game Plunder Panic komt uit op 16 september 2022

Alle hens aan dek! Voor het geval je het gemist hebt, onafhankelijke ontwikkelaar Will Winn Games kondigde afgelopen weekend op PAX West 2022 aan dat zijn 6v6 piraat-themed multiplayer arcade game, Plunder Panic, op 16 september 2022 gelanceerd wordt – op Windows PC/Mac, PlayStation 4|5, Xbox One en Series X|S, Nintendo Switch, en Steam Deck met volledige cross-platform play!

Plunder Panic is geïnspireerd op klassieke SNES-games en combineert retro-graphics, arcade-actie en een bootlading aan online (en offline) gameplaymodi en opties om zelfs de meest geharde piraten te laten huiveren. Twee teams van maximaal zes spelers moeten het tegen elkaar opnemen met behulp van verschillende wapens, betoverde voorwerpen en power-ups. Naast online matchmaking kunnen spelers ook lokaal tegen elkaar spelen met zoveel controllers als op hun respectieve platformen worden ondersteund. Cross-play maakt ook online matchmaking mogelijk voor alle versies van het spel.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password