Actie RPG sword and Fairy: Together Forever reist naar het westen voor PlayStation consoles

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Eastasiasoft Limited heeft vandaag aangekondigd dat de op Chinese mythologie gebaseerde actie RPG Sword and Fairy: Together Forever, een gloednieuw standalone deel in de legendarische franchise, deze zomer zal verschijnen op PS5 en PS4 in Noord-Amerika, Europa en Australië, met als doel een gelijktijdige wereldwijde lancering.

De Sword and Fairy RPG-serie, die begon in 1995, spreekt al tientallen jaren tot de verbeelding van Chineestalige spelers. Nu, in 2022, Sword and Fairy: Together Forever de mechanica en grafische presentatie naar de volgende generatie. Aangedreven door Unreal Engine 4, Sword and Fairy: Together Forever bevat intense real-time gevechten en grote gedetailleerde omgevingen om te verkennen, aangevuld met diepgang en boeiende verhalen die de franchise sinds het begin hebben gedefinieerd. Dit is een standalone RPG epos dat kan worden genoten door zowel lange tijd fans als nieuwkomers zonder voorkennis van de serie, een die Eastasiasoft Limited is uitzonderlijk trots om te brengen aan een nieuw publiek wereldwijd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password