Actie RPG Sword and Fairy: Together Forever onthult nieuwe gameplay overzicht trailer

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Eastasiasoft Limited heeft vandaag een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor de op Chinese mythologie gebaseerde actie RPG Sword and Fairy: Together Forever, een gloednieuw standalone deel in de legendarische franchise. De nieuwe gameplay trailer toont real-time gevechten, uitstekende graphics, interessante personages en nog veel meer. Sword and Fairy: Together Forever komt op 4 augustus uit op PS5 en PS4 in Noord-Amerika, Europa en Australië.

Je begint je Sword and Fairy: Together Forever met de jonge goddelijke krijger Xiu Wu, terwijl hij infiltreert in het demonenrijk en wordt achtervolgd door woeste en machtige krachten. Terwijl hij probeert genoeg kracht op te bouwen om een poort uit het rijk te openen, ontmoet Xiu Wu een demonenheer en lijdt hij een verpletterende nederlaag… Op het laatste moment van de dood gered en naar het menselijk rijk verbannen, vindt Xiu Wu zijn lot aan de zijde van een jonge vrouw, Yue Qingshu, die ook zeer bedreven is met een zwaard. Het conflict tussen godheden, demonen en naburige menselijke clans bedreigt de vrede in Qingshu’s dorp. Samen met Xiu Wu moet hij op zoek om de vrede te herstellen.

Als de wereld zich opent, krijgen spelers de kans om een breed scala aan terreinen en landen te verkennen, van bloemrijke vergezichten met watervallen en regenbogen, tot de verharde majesteit van het demonenrijk, het weidse en kleurrijke platteland, tot de zee achter de kust. Grondige verkenning biedt de speler de kans om onverwachte geheimen te ontdekken, vaak met waardevolle schatten en zeldzame voorwerpen als beloning. Spelers kunnen gevaar verwachten op hun reizen, met horden mystieke wezens die het land doorkruisen. In Sword and Fairy: Together Forever worden deze wezens in real-time ontmoet en bestreden. Vijanden zijn zichtbaar op het veld, zodat spelers ze kunnen aanvallen of proberen te ontwijken. Eenmaal aangevallen, kunnen spelers een woede van slagen op hun vijanden loslaten met combo’s die langer en dodelijker worden naarmate de personages hoger worden.

In Sword and Fairy: Together Forever zijn er epische eindbaasgevechten die de actie onderbreken en het verhaal vooruit stuwen. Deze schermvullende confrontaties vereisen een snelle strategie en de gebundelde kracht van het hele team om te overleven. Niet elke ontmoeting is echter een vijand, want spelers ontmoeten en bevrienden geesten met mystieke vaardigheden. Zodra deze wezens zich bij het team voegen, kunnen ze worden opgevoed om nog krachtiger te worden en kunnen spelers deze schattige wezens aaien en met ze omgaan. Tijdens hun verkenningstocht kunnen spelers sommige NPC’s uitdagen voor een minigame met kaartgevechten, waarin krijgers, demonen en wezens met verschillende elementaire eigenschappen, sterktes en zwaktes een rol spelen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com