Acteur bekend voor rol van Master Chief in Halo tv-serie

Betaalzender Showtime heeft onthuld wie de rol zal spelen van Master Chief in hun live-action Halo tv-serie. Die eer is weggelegd voor Pablo Schreiber. Geen al te grote naam, maar we kennen hem van onder meer Orange is the New Black en American Gods.

De serie zou 10 episodes tellen en de productie zou later dit jaar beginnen. Steven Spielberg, die mee het team achter de serie zou hebben samengesteld, is een van de executive producers. In de loop van 2020 zou men de serie willen uitzenden.

Op het vlak van character development zou de serie erg diepgaand zijn, hetgeen een bewuste keuze is omdat men niet alleen maar grote sci-fi actie wil, aangezien de Halo reeks dat sowieso al bevat. In de serie wil men dus méér tonen en laten zien wat zich onder het armor van de Spartans bevindt.

Showtime is zoals gezegd een betaalzender. Bekende series ervan zijn onder meer Dexter, Californication, The Borgias, Homeland, The L World, Stargate SG-1 en The Tudors.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password