Achter de schermen van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games, in samenwerking met Nickelodeon en Paramount Consumer Products, bieden ons een kijkje onder de bruisende straten van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge om te zien hoe de moderne reconstructie van de klassieke knokactie uit de serie tot stand is gekomen. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt later dit jaar uit op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

In een zeldzame video achter de schermen, gefilmd in de studio van Tribute Games, bespreken mede-oprichter Jean-Francois Major en Dotemu CEO Cyrille Imbert hun levenslange droom om aan een Teenage Mutant Ninja Turtles-game te werken. Na het creëren van een reeks veelgeprezen hits met het talent van Tribute Games (en andere studio’s), bundelde Major zijn krachten met Dotemu om de jarenlange discussies te navigeren om de rechten te bemachtigen voor een nieuw uitje gebaseerd op de tijdloze Turtles’ ontwerpen uit 1987. Ontdek hoe Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders’ Revenge veranderde van een visie die zich over meerdere decennia uitstrekte in werkelijkheid in de nieuwe video van vandaag:
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge sluit zich aan bij twee retro gaming experts: Dotemu, de ontwikkelaar en uitgever die bekend staat om zowel trouwe ports als onberispelijke remakes en voortzettingen van geliefde gamereeksen, waaronder Streets of Rage 4, de grote hit die genomineerd is voor Beste Actiegame bij The Game Awards 2020, evenals het opwindend competitieve Windjammers 2 en het zeer geprezen Wonder Boy: The Dragon’s Trap; en Tribute Games, de studio achter originele IP’s met retro-thema’s, waaronder Panzer Paladin, Flinthook en Mercenary Kings, die de geest van klassieke games belichamen in nieuwe ervaringen. Tribute Games is de thuisbasis van het belangrijkste talent achter de bejubelde Scott Pilgrim vs. The World: The Game beat-em-up en de Teenage Mutant Ninja Turtles-game die in 2007 voor de Game Boy Advance uitkwam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password