Accolade trailer voor A Plague Tale: Innocence

Van de emotionele reis van Hugo en Amicia tot de ongelooflijke landschappen van het middeleeuwse Frankrijk, A Plague Tale heeft volgens de pers op elk niveau indruk gemaakt. Bekijk in de nieuwe Accolade Preview Trailer hoe positief de feedback is.

“Full of promise” met “everything it takes to be a good game,” A Plague Tale: Innocence is “impeccably polished,” “distinctive and terrifying” met geweldige verwachtingen “game of the year contender.” Een “exceptional job at portraying raw, emotional storytelling”, de game is ook voorzien met een “haunting art direction” en er is “a lot more to the gameplay and story than first meets the eye.” Regelmatig gunstig vergeleken met de beste titels in het genre, “came away from this preview absolutely desperate for more.”

A Plague Tale: Innocence komt uit op 14 mei voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password