Aankondiging van Devolver Athletic Club: Activewear voor merkambassadeurs

Al jaren droomt Devolver Digital van een kledinglijn die zijn uitzonderlijke games waardig is. Terwijl we wachten tot het zover is, presenteert de macro-centrische uitgever Devolver Athletic Club, de merkuitbreiding waar niemand om vroeg maar die iedereen nodig heeft.

Devolver Athletic Club is geen sportkleding, maar een zorgvuldig samengestelde collectie hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde en onberispelijk gemerkte artikelen waarmee Devolver-fans over de hele wereld hun zesde favoriete uitgever van videogames kunnen promoten op een manier die schreeuwt: “Kijk naar mij. Ik hou van videogames maar mijn passie is mode.”

Met aangepaste graphics van de Argentijnse kunstenaar Alan Berry Rhys en vervaardigd door het duurzame kledingbedrijf Two Lives, slaat Devolver Athletic Club een nieuwe weg in voor de uitgever die door ten minste één vooraanstaande industrie-expert als “gelukkig” wordt bestempeld. Door zich toe te leggen op toegankelijke actieve kleding, wil Devolver Digital de wereld buiten de gamewereld veroveren met dezelfde brutaliteit die hen naar de bovenste regionen van interactief entertainment heeft gebracht.

Of je nu een actieve gamer bent of gewoon een actieve consument, Devolver Athletic Club verwelkomt je graag in het team.

De lancering van Devolver Athletic Club kleding gaat gepaard met een frisse nieuwe look voor de Devolver Digital merch store. Het herontwerp zorgt ervoor dat al uw toekomstige impulsaankopen worden gedaan in de meest verleidelijke digitale winkelomgeving die de moderne wetenschap kan bieden.

Koop nu Devolver Athletic Club-kleding, game-merch, vinyl en meer voordat je je geld aan iets anders uitgeeft.

https://merch.devolverdigital.co/

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password