Aankondiging nieuwe beloning voor PS Plus leden

PlayStation Plus-beloningen zijn exclusieve aanbiedingen, kortingen en deals op een breed assortiment aantrekkelijke producten en diensten, alleen beschikbaar voor PS-Plus leden. De beloningen zijn een extraatje bovenop de vele andere voordelen als dank voor hun lidmaatschap en zijn slechts tijdelijk beschikbaar. PS Plus-leden kunnen de tegoedbon claimen door aan te melden met hun PSN-ID en de code vervolgens in te lossen bij het afrekenen.

Momenteel loopt de Happy Socks Reward en nu mogen PS Plus-leden zich verwachten aan een nieuwe beloning. PlayStation Plus-leden in België krijgen van 25 maart 2019 tot en met 31 augustus 2019 5,- euro korting op hun Takeaway-bestelling.

Comfortfood to win the game

Pizza? Sushi? Of toch liever Chinees? Takeaway.com biedt een enorme keuze dankzij meer dan 2.700 aangesloten restaurants. Voer gemakkelijk en snel je locatie in, kies vervolgens je favoriete restaurant of gerecht en geniet van een promotiecode die je invoert tijdens de betaling.

De vouchercode geeft 5 euro korting op je volgende bestelling via Takeaway.com. Vouchercode invoegen op het afrondscherm op www.takeaway.com/be, in de iOS-, Android- of Windows-app. Resterende bedrag dient online te worden voldaan via Bancontact/MisterCash, PayPal of kredietkaart. Minimale bestelwaarde bedraagt 10 euro. Maximaal 1 code per huishouden.  De code is geldig van 25 maart 2019 tot en met 31 augustus 2019 en kan slechts eenmalig gebruikt worden.
Beperkt aantal codes beschikbaar. Op is op.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password