A Plague Tale: Requiem verschijnt 18 oktober

Tijdens de Focus Showcase werd een Extended Gameplay-trailer getoond van A Plague Tale: Requiem, het vervolg op het hooggeprezen A Plague Tale: Innocence van Asobo Studio en Focus Entertainment. Daarbij werd aangekondigd dat de game op 18 oktober verschijnt en pre-orders beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc!

Op de vlucht, maar niet hulpeloos

In een nieuwe uitgebreide gameplay-scène zien we hoe Amicia en Hugo zich een weg banen door een enorme okerrode steengroeve vol soldaten die hen maar wat graag te grazen nemen. Gelukkig kan het duo vele nieuwe trucjes gebruiken en zijn ze niet bang hun handen vuil te maken. Zie hoe deze situatie voor ze uitpakt en bereid je voor op een hartverscheurende reis door een even fraaie als meedogenloze wereld. Ontdek wat het kost om je dierbaren te redden in een wanhopige strijd om te overleven.

De game verschijnt op 18 oktober en is nu beschikbaar voor pre-orders!

Tegelijk met deze onthulling van nieuwe gameplay zijn pre-orders van de game officieel begonnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Op 18 oktober verschijnt de game voor al deze platformen. A Plague Tale: Requiem verschijnt op 18 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc en als cloud-versie voor de Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password