A new game in Meta Quest 2 lineup: BlazeRush: Star Track is available now

Gaijin Entertainment kondigt aan dat BlazeRush: Star Track, een snel top-down race-vechtspel, nu verkrijgbaar is in de Meta Quest Store. BlazeRush: Star Track is een dynamische arcade-achtige actieracegame in een origineel ruimtethema met zowel lokale als online multiplayer-ondersteuning. Elke speler kiest een auto naar zijn smaak en achtervolgt, blaast op en snijdt tegenstanders af.

Wapens brengen in BlazeRush: Star Track geen schade toe, maar worden gebruikt om vijanden van de baan te duwen en zo een weg naar de overwinning vrij te maken. De speler die van het spoor is gevallen, keert terug op de laatste plaats. Er zijn tal van wapen power-ups in het spel en ze hebben directe fysieke effecten. Hiermee kunnen spelers hun tegenstanders duwen, gooien, verdoven of vertragen.

Een VR-speler wordt in het midden van de baan geplaatst, en alle actie speelt zich direct om hem heen af, ongeveer ter hoogte van zijn middel. Dankzij dit gezichtspunt kan men het spel comfortabel spelen en zich een echte racegod voelen.

De originele BlazeRush-game was een van de eerste 30 games voor het Oculus Rift-platform. Het spel was ook opgenomen in de start line-up van het Oculus GO platform. BlazeRush: Star Track is exclusief ontwikkeld voor het Meta Quest-platform en bevat belangrijke upgrades voor de game-engine, evenals Cloud Storage en Rich Presence-ondersteuning voor Quest. Het spel is geoptimaliseerd voor Meta Quest 2, maar is ook compatibel met de originele Quest.

BlazeRush: Star Track bevat tientallen auto’s en circuits uit de originele BlazeRush en nieuwe content die speciaal is ontwikkeld voor de Star Track-editie, zoals een nieuwe campagne (met 30 missies), een nieuw type voertuigen (ruimteschepen), een nieuwe kaart en nieuwe soorten wapens (lasers, mijnen en chainlightning).
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password