A Big Chase begint in Crossout

Gaijin Entertainment kondigt de release aan van de “Big Chase” Content Update voor de post-apocalyptische online actiegame; Crossout. Dit is de grootste update deze zomer met een nieuw Battle Pass seizoen, het langverwachte co-driver systeem, de terugkeer van de herwerkte “Chase” PvE modus, en de nieuwe “Peaceful Atom” PvP map.
Het negende Battle Pass-seizoen richt zich op de botsing tussen de Syndicate- en de Steppenwolfs-factie en zal nieuwe voertuigonderdelen van beide facties als beloning bieden, d.w.z. de enorme AM-5 Avalanche-aanvalsmortier, de RA-1 Heather-raketartilleriemodule met een nieuw volleyvuurmechanisme, de Miller heavy minigun, de Omamori-module voor passieve bescherming, evenals nieuwe structuuronderdelen en cosmetische items. Het nieuwe seizoen van de Battle Pass duurt tot 16 oktober.

Een herwerkt bijrijderssysteem geeft spelers nog meer opties om hun voertuig te finetunen voor ze de strijd aangaan. De update brengt acht nieuwe strijdkameraden, die elk passieve vaardigheden hebben, evenals talenten die geactiveerd kunnen worden. Een partner genaamd Jay schiet bijvoorbeeld het liefst op vijanden op grote afstand, dus vermindert hij de spreiding van het geweer en verhoogt hij de schade en de snelheid van het projectiel. Een andere teamgenoot, Phobos, valt graag heimelijk aan. Hij aast op losse vijanden en besluipt ze van achteren in de heimelijke modus.

De herwerkte “Chase”-raid keert terug naar de Vallei. Het vindt plaats op de nieuwe “Path of the Warrior” map waar twee Steppenwolf gevechtswagens vier Survivors opwachten die de kant van het Syndicate hebben gekozen. Het doel van de spelers is om het konvooi te stoppen en te beroven voordat het van de locatie ontsnapt. Beide wagens zijn zwaar bewapend en zullen niet snel opgeven. Als één van de trucks wordt gepakt, krijgen de overlevenden slechts een deel van de waardevolle lading. Als je ze allebei te pakken krijgt, krijg je de volledige beloning.
Gevechten op de nieuwe Peaceful Atom PvP map vinden plaats tussen industriële gebouwen zoals de vervallen hangars, oude rails en roestige wagons. Het is een goede plek om wat grondstoffen te veroveren als je tijd hebt om de raiders en de rest van de Survivors voor te zijn.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password