90s Edutainment-Style Horror Game Amanda the Adventurer krijgt april releasedatum

Stof die VHS spelers af! Vandaag kondigde de gerenommeerde indie horroruitgever DreadXP een lanceerdatum van 25 april 2023 aan voor het horrorspel Amanda the Adventurer, met een educatief thema, voor de PC!
Amanda the Adventurer, ontwikkeld door MANGLEDmaw Games, is een found footage-achtige horrortitel die teruggrijpt naar het televisie-edutainmenttijdperk. In het spel belichamen spelers Riley Park die het huis van hun tante Kate erft na haar dood. Het avontuur begint met de schijnbaar banale taak om de zolder van de teruggetrokken tante door te spitten, waar Riley op een doos vol VHS-banden stuit. Als ze die bekijken, ontdekken ze dat de banden afleveringen bevatten van een lang verloren gegane kindershow met in de hoofdrol de dappere Amanda de Avonturier en haar laffe maar trouwe sidekick, Woolie het Schaap.

Op het eerste gezicht lijken de video’s onschuldig kinderlijk en gezond, en tonen ze twee beste vrienden die hun wondere wereld verkennen en leren kennen. Maar hoe langer de video’s worden bekeken, hoe meer een sluipend, misselijkmakend gevoel ontstaat dat iets op de banden meekijkt. Elke dag is een nieuw avontuur!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com