4vs1 Survival Horror Game Propnight krijgt angstaanjagende nieuwe update in The Keymaster’s Game

Propnight, de survival horror physics game ontwikkeld door FNTASTIC en uitgegeven door MYTONA, krijgt vandaag een gigantische nieuwe update die de sluizen van terreur en hilariteit opent! De “Keymaster’s Game” introduceert een nieuwe overlevende – een katana-zwaaiende jonge dame met een zware 80s kick – een geheel nieuwe twee-ronde “Hide and Seek” modus met vier Hunters en vier nieuwe Props, herontworpen kaarten, en nog veel meer! Deze update is nu beschikbaar voor spelers om te downloaden en terug te springen in de chaotische fysica-gebaseerde moord chaos van een klein stadje waar tieners op mysterieuze wijze vermist worden…

In Propnight kruipen spelers in de huid van klassieke horror-overlevenden (of misschien wel slachtoffers!), terwijl een andere speler een meedogenloze moordmachine is die angst zaait in de harten van iedereen. Het is horror met een twist, want de overlevenden kunnen veranderen in klonen van nabijgelegen zichtbare voorwerpen als een manier om zich te verbergen, terwijl ze de rekwisieten verzamelen en repareren die nodig zijn om uiteindelijk aan de moordenaar te ontsnappen. De klok tikt, en de moordenaar is op jacht…krijg jij al je rekwisieten op tijd klaar?

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password