Sekiro-geïnspireerde actie-RPG ‘No Place for Bravery’ lanceert 22 sept. voor Switch, PC

No Place For Bravery, de verhaalgedreven actie-RPG van Glitch Factory en Ysbryd Games die onderzoekt hoe ver we gaan om te heroveren wat ons dierbaar is, lanceert 22 september 2022 op Nintendo Switch en Steam voor PC.

Gevaar wacht op elk pad door Dewr, een ruige wereld van verwoeste schoonheid en gewelddadige stammen. Na te hebben gevochten in een wrede oorlog die zijn weerga niet kent, legt de ex-soldaat Thorn zijn met bloed besmeurde wapens neer. Hij legt zich neer bij een rustig leven als herbergier en vraagt zich af waar al zijn gevechten eigenlijk voor dienden. Totdat Thorn het bericht krijgt dat zijn verloren gewaande dochter Leaf weer is opgedoken.

Dewr kent geen genade. Kolossale vijanden en zwervende bendes scherpen hun messen. Gedoopt in de strijd en dorstig om Leaf’s ontvoerders te onthoofden, gaat Thorn opnieuw de strijd aan, overtuigd dat de wereld een held nodig heeft.

Neem je zwaard en schild ter hand in snelle, harde gevechten waarin zorgvuldig ontwijken en slim uithoudingsvermogengebruik beloond worden. Reageer snel op snelle aanvallen. Sla snel toe als er een opening is in de verdediging van een bandiet. Neem een voorsprong met voorzichtige maar beslissende parries en counters, geïnspireerd door Sekiro: Shadows Die Twice. Ontwijk een volley van afstandsaanvallen terwijl je de bruten in Thorn’s nabijheid uitschakelt. Bescherm Thorns pleegzoon Phid, die meereist op deze reis. Niets houdt een geobsedeerde ouder tegen.

Tijdens Thorns odyssee kun je op zoek naar nieuwe wapens en voorwerpen waarmee je het slopende gevecht kunt omtoveren tot een gechoreografeerde dans. Terwijl een opvallend, verwoest low-fantasy land smeekt om verkend te worden – elke met de hand geschilderde, pixel-art centimeter veroverd – zal Thorn de aarde in zijn kielzog karmozijnrood verven. Welke voogd is geen kwaadaardig beest als zijn kinderen bedreigd worden?
No Place For Bravery lanceert 22 september 2022 op Nintendo Switch en Steam voor pc

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password