2K brengt hommage aan de 50e verjaardag van hiphop met een wereldwijde NBA 2K24 soundtrack

NBA 2K viert de 25e verjaardag van de serie en levert een tracklist met artiesten als Lil Uzi Vert, Larry June & The Alchemist en meer, met een Def Jam Recordings Partnership in Seizoen 1

2K heeft vandaag details onthuld over de soundtrack van NBA 2K24. De soundtrack viert de 25e verjaardag van de iconische NBA 2K-serie en de 50e verjaardag van hiphop. De soundtrack bevat genrebepalende nummers uit het verleden en het heden, terwijl er vooruit wordt gekeken naar wat er in de toekomst te wachten staat.

In de afgelopen 25 jaar is NBA 2K uitgegroeid tot een invloedrijk platform waar basketbal en hiphop elkaar kruisen en waar fans kunnen genieten van het beste van beide werelden. 2K heeft samengewerkt met verschillende GRAMMY-winnende artiesten, waaronder Jay-Z, Travis Scott en J. Cole, en is daarmee de gouden standaard geworden voor soundtracks in videogames.

De soundtrack van NBA 2K24 is een eerbetoon aan het hiphopgenre met een uitgebreide lijst tracks, bestaande uit prominente producers, lyrische iconen en de volgende generatie artiesten. NBA 2K24 laat de diverse verzameling melodieën en beats van hiphop horen en bevat “Just Wanna Rock” van Lil Uzi Vert, “Walk” van Kodak Black, “In Ha Mood” van Ice Spice, “Kobe Bryant” van Lil Wayne, “Bad Habit” van Steve Lacy, “hooligan” van Baby Keem, “90 Proof” van Smino & J. Cole, “Breakfast In Monaco” van Larry June & The Alchemist, “Black” van YoungBoy Never Broke Again en nog veel meer.

Dit jaar komen er ook nieuwe, spannende dingen om de soundtrack fris te houden. Def Jam Recordings zal seizoen 1 aftrappen met klassieke nummers als “This DJ (feat. O.G.L.B.)” van Warren G, “Hustlin” van Rick Ross, en actuele hits als “GOATED. (feat. Denzel Curry)” van Armani White, “2 Certified” van Hit-Boy & Avelino, en nieuwe nooit eerder gehoorde geluiden zoals “My Time” van Haiti Babii , “FOLD” van SwaVay, “Dolla” van Navy Blue, “Crazy” van Connie Diiamond, en “Stand Out” van Jex Nwalor.

NBA 2K24 is op 8 september verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password