2D Stealth Platformer, The Library Of Babel, Sneaks Its Way Into Players’ Homes On April 7, 2023

Neon Doctrine en ontwikkelaar Tanuki Game Studio kondigen aan dat stealth-platformgame en grafisch avontuur, The Library of Babel, op 7 april 2023 officieel uitkomt voor Windows PC & Mac, Xbox One en Series X|S, PlayStation 4|5 en Nintendo Switch.

Zoekers in spe kunnen hun moordonderzoek in de wereld van Babylon beginnen in The Library of Babel open beta-demo, die nu beschikbaar is in aanloop naar de wereldwijde release van de volledige game.
Geïnspireerd door het gelijknamige korte verhaal van Jorge Luis Borges, verwelkomt The Library of Babel je in een wereld 20.000 jaar na het uitsterven van de mensheid. De wereld wordt nu bestuurd door geavanceerde robots die heel weinig weten over hun mythische scheppers. Alles gaat goed en ordelijk in een samenleving die door robots wordt geleid, tot de ontdekking van een bibliotheek die alles bevat wat er ooit geschreven is, is en zal worden – de perfecte voorbode van chaos.

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password